Ga naar ...

Architecten en bouwbedrijven

Op uw vakgebied excelleert u door uw creativiteit te combineren met techniek. Laat u daarbij door Bouwhuis Parket inspireren. Wij verrassen u door  het samenvoegen van traditioneel ambacht met modern, hedendaags vakmanschap. Alle geschikte houtsoorten leveren we, in alle bestaande en nog te bedenken patronen. We werken nauw samen met JMD ontwerp en bouwbedrijf Roorda.

Ook door instellingen, kantoren en sportcentra worden we steeds vaker ingeschakeld. Met behulp van een team van drie ervaren leggers en twee freelancers kunnen we razendsnel inspelen op het leveren en leggen van grote oppervlakten.

A-merken

A-merken

We werken uitsluitend met gerenommeerde A-merken. Materialen die we gebruiken zijn die van Meister, Lieverdink, Selectwood, MJD, Quickstep, Balterio, Royalplint en Inpaparket.
Lees verder »

Aanbiedingen

Aanbiedingen

Hier vindt u onze aanbiedingen. Dit overzicht wordt regelmatig gewijzigd. Mocht u interesse hebben in één van die aanbiedingen, neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.
Lees verder »

Contact

Contact

Voor vragen en opmerkingen kunt u ons op 06-30432624 of via het contactformulier bereiken. Het is ons streven om binnen 3 werkdagen op uw vraag te reageren.
Lees verder »

web design zwolle